of 59162 LinkedIn

Bouwteam in een nieuw jasje!

Bouwteam in een nieuw jasje! Samen de basis leggen voor een soepel verloop van het project.
Reageer

Samen de basis leggen voor een soepel verloop van het project.

Afgelopen week gunde de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een unieke overeenkomst. Een bouwteam waarin op basis van gelijkwaardigheid wordt samengewerkt aan de voorbereiding van een project. En pas contractuele afspraken over de uitvoering worden gemaakt als alle risico’s zijn beheerst. Antea Group bedacht het concept.

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht werkt sinds een aantal jaren aan de ontwikkeling van de Antoniapolder. Deze gebiedsontwikkeling omvat de opwaardering van een bedrijventerrein en een verbeterde aansluiting op de A15 en de Waterbus. Ook een onderdeel is de reconstructie van de Nijverheidsweg.

 

Voor deze reconstructie ging de gemeente op zoek naar een partner die samen met de gemeente het project voorbereidt en realiseert binnen een taakstellend budget. In tegenstelling tot andere bouwteamovereenkomsten krijgt de opdrachtnemer hier een leidende rol in het ontwerpproces en de communicatie met de omgeving. Het bouwteam is voor 100% aanbesteed op basis van kwaliteit. Daarmee is dit een unieke overeenkomst in de GWW en een volgende stap naar een betere samenwerking binnen de sector! 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers