of 59179 LinkedIn

Bodemadviesdiensten Goes

Bodemadviesdiensten Goes. Projecten variëren van eenvoudige bodemonderzoeken tot bodemsaneringsvraagstukken en ontwikkeling van beleid.
Reageer

Gemeente Goes heeft een aanbesteding voor bodemadviesdiensten uitgeschreven. Antea Group kwam bij de aanbestedingsprocedure als beste inschrijver naar voren. De gemeente selecteerde Antea Group op basis van de gevraagde hoogwaardige kwaliteit en het aantrekkelijke prijsniveau.

Op het gebied van bodemadviesdiensten heeft de gemeente Goes een jarenlange relatie met Antea Group. Vanuit onze vestiging in Goes ondersteunen de adviseurs van Antea Group de gemeente bij projecten variërend van eenvoudige bodemonderzoeken tot bodemsaneringsvraagstukken en ontwikkeling van beleid.

 

Het afgesloten contract omvat het uitvoeren van partijkeuringen, bodemonderzoeken en het bieden van ondersteuning bij bodemvraagstukken in brede zin. Het contract loopt tot maximaal 2019. Antea Group is blij met de keuze van de gemeente Goes en we zien uit naar een continuering van de samenwerking.

 

Contactpersonen:

Martijn Elings
Mariska Warbroek-Lexmond

Suzanne Halters

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers