of 59162 LinkedIn

Beste faciliteiten en energiezuinige voorzieningen in vernieuwde Thialf

Beste faciliteiten en energiezuinige voorzieningen in vernieuwde Thialf. Door een perfect vlakke vloer is Thialf de snelste laaglandbaan ter wereld
Reageer

De ingenieurs van Antea Group maakten dertig jaar geleden de overkapping van Thialf technisch mogelijk. Drie decennia later spelen we opnieuw een belangrijke rol bij de vernieuwbouw van Thialf. Dankzij contractmanagement van Antea Group werden alle bouwprocessen en afgeleverde producten getoetst aan de afgesproken kwaliteitsstandaarden. Daarnaast hebben we de toetsing van de bouwfysische eigenschappen (o.a. luchtdichtheid) en brandveiligheid uitgevoerd. En verzorgden we het ontwerp en begeleiding van de uitvoering van de terreininrichting.

Het project is middels een Engineering & Build contract gerealiseerd. Een belangrijk onderdeel van het contractmanagement was het uitvoeren van audits tijdens de ontwerp- en realisatiefase van het project. De auditresultaten gaven de contractmanager informatie over de manier waarop de opdrachtnemer in de praktijk omging met de beheersing van zijn processen.

 

Er is geïnvesteerd in de beste faciliteiten en energiezuinige voorzieningen. Door een perfect vlakke vloer is Thialf de snelste laaglandbaan ter wereld. Menno Smits, directeur bij Antea Group: ‘Sfeervol, innovatief, sneller dan ooit. Een prachtig project om bij betrokken te zijn. We waren al trots op Thialf én dat blijven we…’.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Antea Group

(voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud)

Afbeelding

Tolhuisweg 57,

8443 DV  Heerenveen

Postbus 24,

8440 AA  Heerenveen

Tel. (0513) 63 45 67

www.anteagroup.nl

info.nl@anteagroup.com

Meer nieuws

Alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet

Bloggers

Evenementen

Afbeelding

Afbeelding

Whitepapers