ruimte en milieu / Partnerbijdrage

6 maart: Kenniscafé Elektrisch Vervoer

Over Morgen organiseert donderdag 6 maart een Kenniscafé over Elektrisch Vervoer (EV)

06 februari 2014

AfbeeldingOver Morgen organiseert donderdag 6 maart een Kenniscafé over Elektrisch Vervoer (EV). Want we kunnen niet meer om EV heen in de openbare ruimte. In 2013 zijn er meer elektrische auto's verkocht dan ooit en de orderboeken blijven vollopen. Wat betekent EV voor de gemeente? Hoe zorgen we ervoor dat elektrisch vervoer niets kost?

Ervaringsdeskundigen praten je in een halve dag volledig bij. En daarna kun je EV zelf ervaren. We gaan namelijk zelf rijden in de nieuwste EV modellen! (Tesla, BMW i3 en Renault Zoë). De bezoekers van het Kenniscafé gaan naar huis met concrete oplossingen en aanpakken.

Wil je deze middag niet missen? Meld je dan snel aan via de contactgegevens in de Uitnodiging Kenniscafé Elektrisch Vervoer!

Reacties: 2

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Martijn Boelhouwer / Woordvoerder
Zie ter informatie het bericht 'nieuwe laadpalen flink goedkoper' op www.netbeheernederland.nl
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.
Gerwin HOp / partner
Hallo Martijn,

Dank voor de link. Als ik goed geinformeerd ben gaat dit artikel over de "eenvoudige" Elaadpalen. Dat zijn palen met een enkel laadpunt en een simpele netmeter. In die zin wijken ze behoorlijk af van de "standaard" palen die nu overal staan. Daarbij worden de netmeters niet door alle netmeters geaccepteerd.

Blijft wel een goed punt dat we werken aan goedkope laadinfra. Immers des te goedkoper de laadinfra, des te eerder een rendabele businesscase in zicht komt.
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.