ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Janneke Braat versterkt sectie Ondernemingsrecht

Vanaf 1 januari jl. versterkt Janneke Braat de sectie Ondernemingsrecht bij Hekkelman Advocaten N.V.

Header

Het nieuwe jaar begint met leuk nieuws! Vanaf 1 januari jl. versterkt Janneke Braat de sectie Ondernemingsrecht.

Wie is Janneke?

Sinds 2006 is Janneke met veel plezier werkzaam als advocaat op het gebied van Ondernemingsrecht met het accent op fusies en overnames, vennootschapsrecht, contractenrecht en financiering en zekerheden.

“Ik omschrijf mezelf als een aanpakker en een echte teamplayer. Ik ben gedreven en gestructureerd met een sterk oog voor detail én commerciële belangen. Daarmee zorg ik ervoor dat ik de klant zo goed mogelijk kan ontzorgen. Loyaliteit, teamwork en verantwoordelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.”

Waarom Hekkelman?

Hekkelman is een behoorlijk groot kantoor. Door de brede kennis én vindingrijkheid is Hekkelman in staat om een waardevolle impact te maken. Dit doen ze door complexe vraagstukken te beantwoorden en waardevolle oplossingen te creëren.

“Daarom is er in Nijmegen maar één passend kantoor voor mij: Hekkelman. Daarnaast krijg ik bij een kantoor zoals Hekkelman support van onder andere professionele staf. Hierdoor kan ik doen waar ik goed in ben: ondernemers adviseren bij hun juridische vraagstukken.”

Wat is de werkwijze van Janneke?

“Ik houd van een duidelijke aanpak en structuur zodat mijn klanten weten waar ze aan toe zijn. Bedrijfsovernames en fusies zijn trajecten waarbij het proces een belangrijke bepaler van het succes is. Dus daar investeer ik samen met de opdrachtgever in”. Dit maakt Janneke een geschikte sparringpartner voor directie, management en aandeelhouders.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.