ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Doe mee aan de enquête Elektrisch vervoer in Nederland

Doe mee aan de enquête Elektrisch vervoer in Nederland. Omvang van de sector elektrisch vervoer (EV) inzichtelijk maken.

laadpaal-oplaadpunt-elektrisch-rijden--mia-vamil-1280-x-853.jpg

Doe mee aan de enquête Elektrisch vervoer in Nederland. Samen met Automotive NL en Vereniging DOET organiseert Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) deze enquête. Met de uitkomsten willen de partijen de omvang van de sector elektrisch vervoer (EV) inzichtelijk maken.

De uitkomsten van het onderzoek helpen mee bij de voorbereiding van nieuwe regelgeving en het onderzoek naar de economische mogelijkheden van elektrisch vervoer. Uit eerder onderzoek blijkt dat de sector bijdraagt aan CO2-reductie, en daarnaast ook aan werkgelegenheid, export en innovatie.


Enquête

Het is belangrijk dat u bij het beantwoorden van de vragen gegevens invult die te maken hebben met de activiteiten van in Nederland gevestigde organisaties. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens anoniem en strikt vertrouwelijk behandeld worden.

 

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 7 minuten. U kunt de enquête uiterlijk tot 28 februari 2021 invullen. Na verwerking van de uitkomsten ontvangt u per e-mail en een samenvatting van de resultaten.

 

Ga naar de enquête


Meer weten?

Elektrisch rijden

In opdracht van

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

 

Ook interessant voor u

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.