ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Workshop BRK Levering op het DataLand-congres

Het Kadaster geeft een workshop BRK Levering op het DataLand-congres. Ook kunt u bij onze stand vragen stellen over geo-data.

15 juni 2015

Bezoek het Kadaster op 18 juni tijdens het DataLand-congres

Het Kadaster geeft een workshop BRK Levering op het DataLand-congres. Ook kunt u bij onze stand vragen stellen over geo-data.

Tijdens het DataLand-congres geeft het Kadaster een workshop over BRK Levering. De stappen die door de afnemers genomen moeten worden om over te stappen van Massale Output (MO) naar BRK Levering staan centraal. Gemeenten en andere afnemers die daar al mee bezig zijn, vertellen hoe dat in zijn werk gaat. Daarnaast is er gelegenheid voor discussie.

Software aanpassen

Om gebruik te maken van het nieuwe product BRK Levering moeten gemeenten hun software aanpassen. Deze aanpassing kost minstens een aantal maanden tijd. Belangrijk is om zo snel mogelijk te beginnen, want vanaf 1 januari 2016 bieden we het product Massale Output Automatisering Kadastrale Registratie (MO AKR) niet meer aan. Lees hier meer achtergrondinformatie.

Aanmelden workshop

Met deze workshop biedt het Kadaster ondersteuning bij de overstap. Inschrijven voor de workshop kan via de website van DataLand.

Geo-data inzetten voor beleidsvorming

In onze stand kunnen bezoekers op een touchtable zien hoe Geo-data binnen maatschappelijke vraagstukken toegepast kunnen worden. Het gaat bijvoorbeeld om vraagstukken als ‘Wat zijn de gevolgen van vergrijzing op de regionale woningmarkt?’. Bij een bezoek aan onze stand vertellen we er graag meer over.

DataLand congres

DataLand is het grootste intergemeentelijke samenwerkingsverband op het gebied van vastgoedinformatie. Het jaarlijkse DataLand-congres wordt dit jaar gehouden in Cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.