ruimte en milieu / Partnerbijdrage

Woningmarkt 2021: stagnatie of doorstroming?

Woningmarkt 2021: stagnatie of doorstroming? Webinar op woensdag 17 februari

09 februari 2021
Kadaster-beeld-bij-bericht-webinar-woningmarkt--9-2-2021-.jpg

In een webinar op woensdag 17 februari zoomt het Kadaster in op de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt. Sprekers zijn woningmarktexpert Paul de Vries (Kadaster) en Eline Penders (Aedes). 

Actuele ontwikkelingen woningmarkt

Bent u nieuwsgierig naar ontwikkelingen op de woningmarkt en beleidsvoornemens voor de komende jaren? Niet voor niets is woonbeleid een belangrijk thema in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. In ons interactieve webinar op 17 februari zoomen we in op de actuele dynamiek op de woningmarkt. We kijken naar de effecten van de coronacrisis, de verhuisketens die door nieuwbouw ontstaan, de relatie tussen de huur- en koopwoningmarkt en de trek van de stad naar de meer groene omgevingen.


Sprekers
Onze woningmarktexpert Paul de Vries gaat in dit webinar samen met Eline Penders, belangenbehartiger bij Aedes, in op de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt en mogelijke (beleids)reacties.

 

Deelname webinar plus verdiepend artikel
Deelname aan het webinar is gratis. Het vindt plaats op woensdagmiddag 17 februari om 14.00uur en zal een uur duren. We nodigen u graag uit om zich aan te melden.

 

Na deelname ontvangt u een exclusief artikel met verdiepende informatie.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.