Vindsubsidies

Ondersteuning op subsidiegebied.

Vindsubsidies ondersteunt al bijna een kwart eeuw decentrale overheden, bedrijven, kennisinstellingen, onderwijsorganisaties en samenwerkingsverbanden op subsidiegebied. De overheidsconsultants binnen Team Publieke Sector en Team EU, hebben jarenlange ervaring met Europese subsidies en projecten.

Zij zetten zich in als aanvrager, projectmanager of programmaleider voor uiteenlopende provincies en gemeenten bij onder meer EFRO, UIA, ESF- en Interreg-programma’s. Vindsubsidies helpt overheden zich voor te bereiden op de aankomende Europese programmaperiode 2021-2027 met de EU WISE aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat Europese subsidies als vliegwiel kunnen fungeren om maatschappelijke opgaven op te pakken en lokale en regionale ambities te realiseren.

Logo Vindsubsidies
  • Hengelosestraat 581
  • 7521AG Enschede

Weten welke subsidieprogramma's actueel zijn voor projecten op het gebied van energietransitie?

Onze specialisten praten je graag bij over landelijke en Europese subsidieprogramma's met voorbeelden van andere gemeenten of samenwerkingsverbanden.

Bel ons: 085-0180624 of mail ons: info@vindsubsidies.nl.

Vindsubsidies

Samenwerken in de grensregio’s? kijk eens naar interreg!

Ben je bezig met een innovatief project met een partner uit een buurland? Dan ben je misschien gewezen op subsidiemogelijkheden vanuit de Interreg-programma’s. Wat houdt Interreg in en hoe kun een subsidieaanvraag indienen?

Vindsubsidies