SkillsTown

Grootste online opleider van Nederland.

De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. Of het nu om het individu of een organisatie gaat, SkillsTown gaat altijd tot het uiterste. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit. Naast e-learning, webinars, een Eigen Academie en psychologische testen, biedt SkillsTown ook een platform voor uitgebreide performance support aan om organisaties en medewerkers beter te laten presteren.

skillstown
  • Bogert 31-14
  • 5612LX Eindhoven

Content kalender van 2022

Wil jij komend jaar weer op de hoogte blijven van alle inhaakdagen? Vanaf nu kun je de Content Kalender van 2022 aanvragen! Download deze voor op je desktop of print hem uit.

Vraag hier de Content Kalender aan.

SkillsTown

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

SkillsTown

Nieuwe cursussen

SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.

Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen.

SkillsTown