SkillsTown

Dé online opleider voor professionals

Het is belangrijker dan ooit voor ambtenaren om bij te blijven met de snel veranderende wereld om hen heen. Via on demand learning stelt SkillsTown organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met deze continu veranderende wereld. In de vorm van een gepersonaliseerd leerplatform met honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Met uitgebreid trainingsaanbod voor verschillende overheidsinstellingen, kun je kennis en skills vergroten, verandervermogen stimuleren en bijdragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

Toekomst gericht leren in de overheid?

Laat medewerkers meebewegen met de continu veranderende wereld om hen heen met het uitgebreide leeraanbod aan online trainingen voor gemeenten, provincies en andere overheidsinstellingen. Met een gepersonaliseerd online leerplatform helpt SkillsTown je op een compleet nieuwe manier met leren en ontwikkelen!

Bekijk de mogelijkheden

SkillsTown
Jerry Meijer

Online leren bij de overheid

SkillsTown

Inspiratie opdoen?

Wil jij elke maand tips & tricks m.b.t. medewerkerontwikkeling in je inbox? In de nieuwsbrief van SkillsTown vind je elke maand tips om een lerende organisatie en medewerker te worden, een kijkje in de keuken bij andere organisaties, trainingtips en meer!

Schrijf je in voor je maandelijkse dosis inspiratie

SkillsTown