SAS

Door innovatieve software en dienstverlening, helpt en inspireert SAS klanten over de hele wereld om data om te zetten in inzichten.

SAS is marktleider in analytics. Door middel van innovatieve software en dienstverlening, helpt en inspireert SAS klanten over de hele wereld om data om te zetten in inzichten.

Specifiek voor overheidsorganisaties kan analytics grote impact maken op de manier waarop overheidsorganisaties werken. Op de weg naar een data of informatie gestuurde organisatie zijn Data en Analytics onmisbaar. We noemen dit ook wel digitale transformatie. Analytics  verandert de manier van werken op verschillende gebieden waarin overheidsorganisaties werken en helpt wereldwijd overheidsprogramma’s te verbeteren.

Het vanuit strategie en visie inzetten van analytics bij overheidsorganisaties zal helpen de dienstverlening naar klanten (burgers en bedrijven) te verbeteren en bijdragen aan een succesvolle digitale transformatie.

Dienstverlening verbeteren, fraude voorkomen en kwetsbaren beschermen – er kan veel bereikt worden met het inzetten van Analytics.