NEPROM

Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen

De NEPROM streeft naar een betere samenwerking tussen overheid en ontwikkelaars bij de totstandkoming van vastgoedprojecten.

Samenwerking versterken
Toonaangevende ontwikkelingen hebben één ding gemeen: ze zijn ontstaan uit een succesvolle samenwerking. De NEPROM organiseert regelmatig activiteiten die NEPROM-leden, overheden en andere stakeholders samenbrengen zodat alle marktkennis en creativiteit optimaal benut kan worden om zo gezamenlijk tot een gewaardeerd product te komen. 
 
Voor én met elkaar
De kennisontwikkeling en -deling tussen de NEPROM-leden maakt van de NEPROM een bijzondere vereniging. De lijnen zijn kort en rondom nieuwe ontwikkelingen en thema’s wordt snel input vanuit de leden verzameld, gebundeld en verder verspreid. Zo vervult de NEPROM ook geregeld een adviserende rol richting verschillende ministeries zoals dat van Binnenlandse Zaken en Infrastructuur en Milieu.

NEPROM-logo-195x90.jpg
  • Westeinde 28
  • 2275 AE Voorburg

Events

De NEPROM organiseert ieder jaar tal van activiteiten. Niet alleen voor bij de NEPROM aangesloten projectontwikkelaars, maar ook voor professionals werkzaam bij bouwbedrijven, overheden, beleggers, architectenbureaus en makelaars. Sinds 2014 organiseert de NEPROM de Dag van de Projectontwikkeling, ​waar we elk jaar meer dan 650 deelnemers vastgoedprofessionals mogen verwelkomen.

NEPROM

Opleidingen

Voor succesvolle vastgoed- en gebiedsontwikkeling zijn kennis, vakmanschap en vernieuwende oplossingen onontbeerlijk. Goed opgeleide medewerkers zijn daarbij cruciaal. De NEPROM draagt met diverse opleidingen en kennisbijeenkomsten al jarenlang bij aan de professionalisering van spelers in het veld van vastgoedontwikkeling. Voor junioren en gevorderden. Met theoretische bagage maar altijd ingestoken op de vragen uit de praktijk.​

NEPROM