KplusV

KplusV organisatieadvies helpt overheden helder zicht te krijgen op ‘waar het om draait’ en biedt van daaruit oplossingen waarmee u uw doelen bereikt.

Zo veel mogelijk mensen succesvol aan het werk. Ook zij met een arbeidsbeperking. Daarvoor slaan gemeenten en bedrijven steeds meer de handen ineen. Bijvoorbeeld door extra banen of zinvol vrijwilligerswerk te creëren. De opbrengst is evident: het hebben van een maatschappelijke rol geeft perspectief en kwaliteit aan ieders leven. En dat zorgt weer voor een economisch gezonde samenleving.

KplusV levert hieraan graag een bijdrage. Zo helpen wij regionale en sociale werkbedrijven, gemeenten en werkgevers om hun organisatie aan te passen en te optimaliseren. Doordat we zowel de publieke als de private sector kennen, kunnen we als geen ander de verbinding maken tussen deze twee werelden. Op welke manier? We zetten werkgeversnetwerken op, richten werkbedrijven in, stimuleren samenwerking in de arbeidsmarktregio’s, jagen sociaal ondernemerschap aan en denken mee in de ontwikkeling van sociale wijkteams.

Logo KplusV
  • Westervoortsedijk 73
  • 6827AV Arnhem

Euregio Event Impact Entreneurship

Hoe wordt de overheid aanjager van het nieuwe normaal?

Het versterken van een ecosysteem voor sociaal ondernemers is belangrijk voor een duurzame groei van sociaal ondernemerschap in de regio. Maar hoe doe je dat? In de bijeenkomst op 16 september staat dit thema centraal. We gaan in gesprek met Nederlandse en Duitse koplopers die bezig zijn het ecosysteem voor sociaal ondernemers te versterken.

Meld mij gratis aan

KplusV

Nieuwsbrief

Wil je op basis van je persoonlijke voorkeur onze nieuwste artikelen maandelijks in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in.

KplusV