jb Lorenz

Expertbureau dat gemeenten en zorgorganisaties ondersteunt.

jb Lorenz richt zich als expertbureau op de ondersteuning van gemeenten en zorgorganisaties op het gebied van sturings- en bekostigingsvraagstukken, bedrijfsvoering en het organiseren van (complexe) samenwerkingsverbanden in en rond het sociaal domein.

Dit doen we door resultaatgerichte, duurzame en praktische oplossingen te bedenken en te implementeren. Met een vast team van specialisten op diverse gebieden, zit onze ambitie en ons plezier in het beter maken en het verhogen van de kwaliteit van het publieke domein en de zorg.

Lorenz Scan

Lorenz Scan

Met de Lorenz scans worden gevalideerde data en kengetallen op maat ontsloten voor diverse maatschappelijk relevante thema’s. Bekijk hier de video met uitleg.

jb Lorenz

Het is van betekenis van betekenis te zijn

Gemeenten en zorgorganisaties met strategische vraagstukken in het sociaal domein zijn bij ons aan het goede adres! Schouder aan schouder bieden we duurzame oplossingen voor organisatie-ontwikkelvraagstukken en adviseren we over passende governance. Lees meer.

jb Lorenz

Onderzoeken begint bij ondervinden

Regelmatig voeren we in opdracht van onder andere het Ministerie van VWS, VNG, brancheorganisaties of gemeenten landelijk of regionaal onderzoek uit over en binnen het sociaal domein. Lees meer.

jb Lorenz