Hekkelman Advocaten en Notarissen

Hekkelman Advocaten & Notarissen staat (semi)overheden en non-profit organisaties bij als juridisch partner met kennis van branche en markt.

Van onze kennis naar uw praktijk

De advocaten van de praktijkgroep overheid & vastgoed vertalen onder meer nieuwe wet- en regelgeving naar uw praktijk. Voor complexe zaken kunnen zij een beroep doen op de hoogleraren Willem Bruil (Agrarisch recht) en Tonny Nijmeijer (Bestuursrecht) die aan ons kantoor zijn verbonden. Het kenniscentrum van Hekkelman vergaart, verwerkt en verspreidt deze up-to-date juridische informatie, waarbij actualiteit centraal staat. Geen lange juridische verhandelingen, maar praktische informatie die in de vorm van publicaties, nieuwsbrieven en cursussen en seminars met u wordt gedeeld.

Hekkelman Logo
  • Prins Bernhardstraat 1
  • 6521AA Nijmegen

HR Benchmark Nederlandse gemeenten

Studiemiddag dinsdag 28 juni 2022.

Tijdens deze middag word je bijgepraat over actuele arbeidsrechtelijke issues die nu spelen bij gemeenten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw gemeente te spiegelen aan andere gemeenten en met elkaar de discussie aan te gaan.

Lees hier meer of meld je direct aan.

 

Hekkelman Advocaten en Notarissen

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Hekkelman Advocaten en Notarissen