Hekkelman Advocaten en Notarissen

Hekkelman Advocaten & Notarissen staat (semi)overheden en non-profit organisaties bij als juridisch partner met kennis van branche en markt.

Meer persoonlijke aandacht

We geloven dat het vakgebied meer omvat dan excellente kennis. Vandaar dat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel staat. Door inzicht te geven in het proces, onze denkwijze en de bijhorende stappen bieden wij oplossingen die klanten begrijpen en die van blijvende waarde zijn. Vind jouw expert op onze website.

Wij creëren heldere oplossingen

Onze diepe en brede kennis van zaken maar zeker ook onze vindingrijkheid maken dat we ook in complexe vraagstukken waardevolle oplossingen creëren. Wij geven antwoord op jouw juridische vragen. Neem contact met ons op.

Al meer dan 30 jaar specialist!

Hekkelman werkt al meer dan 30 jaar – in zowel de advocatuur als het notariaat – aan heldere oplossingen. Ontstaan vanuit onze drive om resultaatgericht, samen met klanten, een duidelijke en optimale uitkomst te creëren. Hoe moeilijk of makkelijk de vraag ook is.

Hekkelman Logo
  • Oranjesingel 1
  • 6511 NS Nijmegen

Wilt u als eerste geïnformeerd worden?

Wilt u op de hoogte blijven van de blogs van Hekkelman?

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op een specifiek blogthema of een auteur. Klik hier om uw voorkeuren op te geven.

Bovendien organiseren wij regelmatig seminars. Wilt u geen seminar van Hekkelman meer missen? Klik hier om uw gegevens achter te laten. U ontvangt dan als eerste een uitnodiging voor onze seminars in uw mailbox.

Hekkelman Advocaten en Notarissen