CrossOver

CrossOver draagt bij aan voldoende technische vakmensen met slimme handen om Nederland de komende 100 jaar leefbaar te houden.

Van werk naar werk

Hoe kunnen we mensen omscholen naar “tekortsectoren”? Hoe zetten we een werkend systeem voor “van-werk-naar-werk” op? 
CrossOver doet actieonderzoek én neemt alle zorg uit handen door van-werk-naar-werktrajecten op te zetten samen met andere stakeholders. Dat doen we al jaren. We werken in opdracht van gemeenten, maar bijvoorbeeld ook voor branche-organisaties in de techniek en technische bedrijven zelf.

Wat CrossOver te bieden heeft:

  • Een groot netwerk aan technische bedrijven

  • Kennis van wat werkt binnen werk-naar-werktrajecten in de techniek

  • Efficiënt opzetten en leiden van trajecten rondom werk-naar-werk en de skillsgerichte arbeidsmarkt

CrossOver draagt bij aan voldoende technische vakmensen met slimme handen om Nederland de komende 100 jaar leefbaar te houden. Dit doen we samen met ons grote netwerk in de bouw en techniek. In de techniek en bouw liggen de banen voor het grijpen. Nu is het aan ons om gezamenlijk de mismatch tussen vraag en aanbod op te lossen.

Aanmelden webinar

CrossOver organiseert regelmatig webinars rondom het thema zij-instroom en werk-naar-werk in de techniek, vaak in samenwerking met partners, zoals technische bedrijven, publiek-private samenwerkingen, opleiders en regionale initiatieven. Wil jij deelnemen aan de volgende webinar?

Meld je hier aan!

CrossOver

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze projecten en initiatieven voor van onze missie: Nederlandse technische vakmensen hebben de Slimste Handen ter wereld?!

Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

CrossOver
Blijk dat jij bestaat

CrossOver & De Slimste Handen van Nederland

CrossOver