of 60220 LinkedIn

PVV Almere wil stadscommando's

7 reacties
Raymond de Roon, lijstrekker van de PVV in Almere, wil dat er stadscommando's in Almere de straat opgaan. Dat liet hij dinsdag weten toen hij de PVV inschreef bij de gemeente om te kunnen deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart.

Veiligheid
De stadscommando's moeten volgens De Roon stevige bevoegdheden krijgen om orde en veiligheid in de stad te waarborgen. De PVV'er wil het plan bekostigen door 15 procent minder ambtenaren te laten werken op het stadhuis.

 

Niet realistisch
Ed Naaktgeboren van de SP in Almere vindt de uitspraken van De Roon belachelijk. 'Commando's in Almere. Waar hebben we het over?' Naaktgeboren vertelt dat het de laatste tijd steeds beter gaat met de veiligheid in Almere. 'We moeten doorgaan op de ingeslagen weg. De PVV verliest met dit plan de realiteit uit het oog', aldus de SP'er.

 

Overbodig
Ook het CDA is verrast door de uitspraken van de PVV'er. Fractievoorzitter Berdien Steunenberg vraagt zich af of De Roon weet wat er speelt in de stad. ,,Almere is een veilige stad en stadscommando's zijn volstrekt overbodig'', aldus Steunenberg.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Rampant (trl) op
@menno
Bij mij ook, vooral als de bruinhemden weer eens demonstreren tegen Israel..brrrr.
Door Pieter (ambtenaar Almere) op
Als ik dan ontslagen ben als ambtenaar, mag ik dan stadscommando worden of moet ik dan een uitkering trekken?
Door menno (autochtone bewoner van nederland) op
Steeds weer roepen de voorstellen van PPV-ers associaties op met het verleden. Toen is het helemaal uit de hand gelopen. Misschien kunnen de commando's in bruine hemden worden gekleed. Met een bandje om de arm.
Door Janet op
hoever wil je gaan in het organiseren van een totalitaire politiestaat? Met stadscommando's gaat het aardig die richting uit. Heeeel slecht voorstel.
Door Trut (adhd) op
De SP heeft liever islamistiese buurtvaders.
Door Jean Le Luul (PVV watcher) op
Dat lijkt me wel een mooi gezicht, zo'n groene baret op een blond hoofd.
Door menno (projectleider) op
stadscommando's ..

volgens mij gewoon een ander woord voor buurtcoach. Maar dan in het jargon van rechts nederland.

Vacatures

Van onze partners