of 59318 LinkedIn

WNRA – Van CAR-UWO naar CAO Gemeenten

Nysingh Advocaten-Notarissen Reageer

De voorbereidingen op de normalisering van de rechtspositie van ambtenaren zijn overal in volle gang. De VNG en de vakbonden hebben recent hun concept voor de genormaliseerde CAO Gemeenten openbaar gemaakt. Het blijkt dat veel zaken goed zijn geregeld, maar ook belangrijke zaken nog niet. Of voor u als ‘gemeentelijke’ werkgever niet goed genoeg. De advocaten ambtenaren- en arbeidsrecht van Nysingh delen graag hun eerste analyse met u als ‘gemeentelijke’ werkgever.

Tijdens dit online seminar gaan we dieper in op wat in de genormaliseerde CAO Gemeenten is opgenomen en wat dat betekent voor u als gemeente of als organisatie met een aansluitingsovereenkomst. Die input kunt u gebruiken om te bepalen hoe uw organisatie uiterlijk op 1 februari 2019 gaat stemmen.


Uitnodiging

Graag nodigen we u en uw collega’s uit om deel te nemen aan het online seminar WNRA – Van CAR-UWO naar CAO Gemeenten: een analyse van de concept-CAO op donderdag 13 december a.s. van 11:00 – 12:00 uur.

 

Tijdens dit online seminar gaan Johanneke Liebrand en Wilco Nieuwenhuis samen in op:

  • De inpassing van het CAR-UWO in het systeem van het BW: wat gaat goed en waar schuurt het?
  • Welke vormen van flexibiliteit biedt de CAO Gemeenten?
  • Op welke manier kunt u afscheid nemen van werknemers, bijvoorbeeld bij reorganisatie of disfunctioneren?
  • Welke voorzieningen gelden bij ontslag?
  • Welke voorschriften gelden rond arbeidsongeschiktheid?
  • Is het collectief overleg adequaat geregeld?
  • Zijn organisaties met een aansluitingsovereenkomst gebonden aan de CAO Gemeenten?
  • Wat zijn de open eindjes en waar moet u nog meer op letten bij het uitbrengen van uw stem over de CAO Gemeenten?

 

llona de Graaff is uw moderator aan wie u via de chat tijdens het seminar vragen kunt stellen.
Johanneke, Wilco en Ilona hebben jarenlange ervaring als advocaat ambtenaren- en arbeidsrecht.


Vanaf uw werkplek

U kunt het seminar volgen via uw computer, tablet of telefoon. Zo ontvangt u, zonder reistijd met een investering van slechts een uur, informatie die u direct kunt gebruiken bij uw dagelijkse werkzaamheden.


Aanmelding

Meldt u vandaag nog aan via het inschrijfformulier. Deelname is kosteloos. Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail met daarin een link waarmee u een wachtwoord kunt aanmaken. Indien u reeds eerder heeft deelgenomen, kunt u met uw inloggegevens inloggen en kunt u zich direct aanmelden. Vóór het seminar ontvangt u een herinnering met daarin de link waarmee u eenvoudig kunt meekijken.


Inhouse training

Heeft u behoefte aan een inhouse trainingen over de WNRA of over het civiele arbeidsrecht? Onze advocaten zijn gespecialiseerd in ambtenarenrecht én arbeidsrecht en verzorgen dit graag voor u. Neem contact op met Angela Barbagallo via angela.barbagallo@nysingh.nl of bel 088 752 02 59 om de mogelijkheden te bespreken en voor het aanvragen van een offerte.


Vragen

Voor vragen over dit online seminar kunt u contact opnemen met Brenda Gielink, via brenda.gielink@nysingh.nl of 088 752 00 45.


Nysingh – Marktgroep Overheid

Nysingh heeft ruim 100 advocaten en notarissen en is een full service kantoor. Vanuit de Marktgroep Overheid adviseert een specialistenteam gemeenten, provincies, waterschappen en semi overheden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.