of 59147 LinkedIn

Wie nomineert u voor de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2018?

Wie nomineert u voor de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2018? Voor de 2018-editie van de Jonge Ambtenaar van het Jaar-verkiezing is FUTUR op zoek naar deze ‘verandervoerders’.
Reageer

Het is inmiddels een begrip in overheidsland: de jaarlijkse Jonge Ambtenaar van het Jaar-verkiezing. In deze verkiezing strijden 4 jonge ambtenaren om de felbegeerde titel. De winnaar staat als ambassadeur voor jonge ambtenaren een jaar lang volop in de belangstelling. Net als de organisatie waar hij of zij werkt. Daarnaast is er een publieksprijs: een opleidingscheque ter waarde van € 5.000,- die beschikbaar wordt gesteld door Bestuursacademie Nederland. Lees gauw verder om te ontdekken naar wie FUTUR op zoek is en nomineer uw ideale kandidaat.

Het thema van de editie 2018

Verandering is tegenwoordig aan de orde van de dag. Dat is binnen de overheid niet veel anders. Jonge ambtenaren zijn gewend aan een wereld die continu in verandering is en worden niet belemmerd door ervaring. Daardoor zien zij veranderingen sneller aankomen en kunnen ze deze vertalen naar hun werk. Voor de 2018-editie van de Jonge Ambtenaar van het Jaar-verkiezing is FUTUR op zoek naar deze ‘verandervoerders’.

 

Verandervoerders

‘Verandervoerders’ zijn jonge ambtenaren die verandering voortbrengen. Dat kan op verschillende manieren. Maar wat ambtenaren tot typische verandervoerders maakt, is dat ze lef hebben, vernieuwend zijn en bijdragen aan succesvolle verandering. Ze zien wat de maatschappij en hun organisatie nodig heeft en kunnen daar goed op anticiperen. Ze hebben hart voor de publieke zaak en zetten zich 100% in om een verschil te maken en anderen mee te krijgen. Kent u zo’n jonge ambtenaar (tot 36 jaar)? Nomineer hem of haar dan vandaag nog!

 

Timeline

U kunt tot en met 30 september jonge ambtenaren nomineren. Daarna wordt de lijst teruggebracht tot 10 kandidaten. Deze nemen deel aan de selectiedag die wordt georganiseerd in samenwerking met JS Consultancy. De 4 jonge ambtenaren die vervolgens overblijven, nemen het op 18 januari 2018 tegen elkaar op tijdens de verkiezingsavond in Rotterdam, waar een professionele vakjury de winnaar van de titel aanwijst.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.