of 59147 LinkedIn

Werken bij een gemeente, maar nog geen ervaring?

Reageer

De gemeente is een populaire werkgever, zo blijkt niet alleen uit verschillende onderzoeken, maar ook uit de vele telefoontjes die wij mogen ontvangen. Steeds vaker bellen ook personen die aangeven graag bij een gemeente te willen werken, maar nog niet over gemeentelijke ervaring beschikken. Vaak is dit een struikelblok bij eventuele sollicitatiegesprekken.

Bent u op zoek naar een opstap voor een carrière binnen de gemeente? Denk dan eens aan het volgen van de opstapcursussen Burgerzaken of Inkomensconsulent. Bij deze cursussen is het geen absolute voorwaarde om al over gemeentelijke ervaring te beschikken of (al) een gemeentelijke functie te bekleden.

 

Coaching

Ook kunt u ervoor kiezen om een coachingstraject te volgen. Door middel van coaching werken we intensief aan uw persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om effectiviteit, overtuigingskracht, adviesvaardigheden, loopbaanontwikkeling, leiderschap of vakinhoud; we stellen een passend coachingstraject voor u samen.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de opleiding Inkomensconsulent? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze programmamanager Dick van der Gugten via telefoon 06 15 05 16 06 of e-mail d.van.der.gugten@bestuursacademie.nl.

 

Wilt u meer informatie over de opstapcursus Burgerzaken? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze programmamanager Ilse Berghuis via telefoon 06 20 11 7437 of e-mail i.berghuis@bestuursacademie.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.