of 59147 LinkedIn

Werken aan vaardigheden voor de ambtenaar van nu?

Werken aan vaardigheden voor de ambtenaar van nu? Veranderende takenpakket vraagt om specifieke vaardigheden op het gebied van onder meer creativiteit, persoonlijk ondernemerschap en scenarioplanning
Reageer

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan het beleid en de dienstverlening van de overheid. U zit niet meer de hele dag achter uw bureau, maar gaat erop uit. De samenleving in. Samen met andere overheidsinstanties en stakeholders maatschappelijke problemen oplossen.

Dit veranderende takenpakket vraagt om specifieke vaardigheden op het gebied van onder meer creativiteit, persoonlijk ondernemerschap en scenarioplanning.
 
Onze pop-upwerkplaats voor de ambtenaar van nu is de ideale gelegenheid voor u om met deze vaardigheden te oefenen. In werkateliers van een halve dag gaat u actief aan de slag met collega’s uit uw eigen regio. U scherpt dus niet alleen uw vaardigheden aan, maar breidt ook nog eens uw netwerk uit.
 
Praktische informatie
  • Datum: maandag 2 tot en met vrijdag 6 oktober 2017
  • Kosten: € 190,- per werkatelier
  • Locatie: InspirID Groningen

 

Aanmelden

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per werkatelier. Wacht dus niet te lang en meld u vandaag nog aan. Bekijk snel de werkateliers waaruit u kunt kiezen!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.