of 59190 LinkedIn

Selectieprocedure beleidsadviseur VTH succesvol van start!

Selectieprocedure beleidsadviseur VTH  succesvol van start! Ook enkele potentiële opdrachtgevers schoven aan vanuit de gemeenten, waterschappen en omgevingsdiensten
JS Consultancy Reageer

Vrijdag 17 maart verwelkomden we 20 enthousiaste young professionals op ons kantoor in Amsterdam voor de aftrap van de selectie en opleiding junior beleidsadviseur VTH. Een gewilde uitdaging gezien de ruim 50 kandidaten die zich hadden aangemeld.

De groep begon die dag met een groepsassessment. Een interactieve presentatie van de kandidaten over het onderwerp en het waarom bij de overheid werken hen aanspreekt.

 

 

Vervolgens schoven ook enkele potentiële opdrachtgevers aan vanuit de gemeenten, waterschappen en omgevingsdiensten voor de kennismaking met de potentiële professionals en de opleiding junior beleidsadviseur VTH die de young professionals gaan volgen.

 

Vanuit het waterschap Hollandse Delta bracht een young professional zijn rol en taken op een inspirerende wijze voor het voetlicht. Ook de teammanager VTH gaf vanuit het waterschap zijn visie. Mede in het daglicht van de Omgevingswet. Het was een buitengewoon interactieve sessie, met volop vragen van zowel opdrachtgevers als professionals.

 

Komende week vinden de selectiegesprekken plaats om tot een groep van 8 professionalste komen die eerst worden opgeleid waarna ze aan de slag gaan als junior beleidsadviseur VTH.

Hebt u ook belangstelling om een young professional een plaats te bieden binnen uw afdeling of organisatie? Neem dan contact op met Guido Termont, directeur Ruimte & Infra. Ook voor nadere informatie kunt u contact met hem opnemen.

 

Meer weten over Ruimte & infra in het algemeen en de werving van young professionals in het bijzonder? Neem dan contact op met Guido Termont, Directeur Ruimte & Infra.

06 33 32 19 61 / Vraag per e-mail

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.