of 59179 LinkedIn

Oplossen van complexe informatievraagstukken in het publieke domein als core-business

Reageer

Drs. P.R.B. (Patty) Heemskerk- van Holtz is als Directeur Advies toegetreden tot de directie van PBLQ. Samen met Philip Hennemann vormt zij nu de directie van adviesbureau PBLQ. Hennemann is sinds 1 april algemeen directeur bij PBLQ en belast met de dagelijkse leiding en hij stuurt de staf en opleidingskant aan, Heemskerk richt zich op het versterken van de advieskant van PBLQ.

PBLQ is een adviesbureau dat zich richt op informatievraagstukken in de samenleving, vooral in het (semi)publieke domein in Nederland. Na diverse overnames wil PBLQ zich weer duidelijk als verbinder in de informatiesamenleving positioneren. De tweekoppige directie heeft zich ten doel gesteld een heldere koers voor het adviesbureau uit te stippelen voor de komende jaren.

 

Informatievraagstukken

Hennemann: "Voor onze opdrachtgevers moet het duidelijk zijn voor welke diensten en producten zij bij PBLQ kunnen aankloppen. De laatste jaren zijn wij breder gaan acteren, ik wil terug naar de roots en de kracht van het bedrijf. En dat is het - samen met de opdrachtgever - oplossen van complexe informatievraagstukken bij organisaties en ketens in het publieke domein. Patty kent ons bedrijf en het domein waarin wij werken als geen ander. Het was voor mij dus een logisch stap haar mededirecteur te maken."

 

Publieke sector

Eerder was Patty Heemskerk bij PBLQ al lid van het management team waarbij zij verantwoordelijk was voor de markt-, kennis-, en productontwikkeling voor de thema's Digitale Overheid en Decentralisaties in het sociaal domein. "Ik ben al 25 jaar werkzaam in de informatievoorziening in de zorg en publieke sector. Ik heb veel ervaring in de zorg met het ontwikkelen, invoeren en beheren van informatiesystemen. Als adviseur bij PBLQ heb ik vele audits, contra-expertises en adviestrajecten mogen uitvoeren bij de rijksoverheid en bij uitvoeringsorganisaties. Ik vind het geweldig mijn kennis en ervaring nu in te mogen zetten voor het versterken van PBLQ."

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.