of 59318 LinkedIn

Nieuwe consultatie over voorgestelde wijzigingen AGVV

Reageer

AfbeeldingAfbeeldingmr. E. Belhadj (Ekram), mr. C.T. Dekker (Cees)

 

De Europese Commissie heeft op 13 oktober 2016 een nieuwe consultatie gelanceerd over voorgestelde wijzigingen in de Algemene Groepsvrijstellingsverordening (AGVV). De wijzigingen van de AGVV betreffen met name uitbreiding van de werkingssfeer van de AGVV: ook steun aan havens en luchthavens kan onder de AGVV vallen.

De Commissie heeft eerder dit jaar ook een consultatie gehouden over het opnemen van steun voor havens en luchthavens in de AGVV, maar heeft na de opmerkingen van derden die in dat kader zijn ingediend, de voorgestelde wijzigingen aangepast. De nieuwe wijzigingen zien onder andere op een versoepeling van de eerder voorgestelde voorwaarden die gelden voor steun voor havens en luchthavens.

 

Andere onderdelen uit de huidige AGVV zullen ook worden gewijzigd. Het nieuwe concept van voorgestelde wijzigingen is via deze link te vinden.

 

Heeft u vragen over de staatssteunregels of de toepassing van de AGVV? Neem contact op met onze staatssteunspecialisten Ekram Belhadj E: ekram.belhadj@nysingh.nl | T: 038 425 92 07 | M: 06 53 98 53 75 of Cees Dekker E: cees.dekker@nysingh.nl | T: 038 425 92 07 | M: 06 10 01 75 80.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.