of 59162 LinkedIn

Monitoring Energieakkoord

Met de informatie over het energieverbruik van uw openbare verlichting en verkeersregelinstallaties stelt Rijkswaterstaat vast in hoeverre de doelstellingen van het SER-Energieakkoord op OVL- en VRI-gebied worden gerealiseerd
Reageer

Waarschijnlijk heeft u onlangs het verzoek ontvangen van Rijkswaterstaat om uiterlijk 27 oktober mee te doen met de monitoring Energieakkoord-doelstelling OVL en VRI. Met de informatie over het energieverbruik van uw openbare verlichting en verkeersregelinstallaties stelt Rijkswaterstaat vast in hoeverre de doelstellingen van het SER-Energieakkoord op OVL- en VRI-gebied worden gerealiseerd.

Doet u ook mee met de monitoring? Zo krijgt u inzicht in de energieprestaties van uw installaties, u weet welke energiebesparing u heeft gerealiseerd en wat uw vorderingen zijn op het gebied van het terugdringen van het energieverbruik van OVL en VRI’s. 

 
Het aanleveren van deze gegevens kost u naar schatting van RWS 2 dagdelen. U kunt het ook overlaten aan Ziut! Indien u voor de eerste keer deelneemt aan de monitoring vullen wij de lijst voor u in aan de hand van uw data van 2013 en 2016. Indien u de energiemonitoring al eerder heeft ingevuld vullen wij de lijst voor u in aan de hand van uw data van 2016. U hoeft ons alleen maar een e-mail te sturen om uw monitoring aan te vragen. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. 
 
Besparingspotentieel in één oogopslag
Ziut kan naast de energiemonitoring ook een besparingsfactsheet opstellen. Deze factsheet geeft kort, bondig en visueel het besparingspotentieel weer op het energieverbruik en de onderhoudskosten van uw verlichtingsareaal. Zo ziet u in één oogopslag wat de besparingsmogelijkheden zijn. Bekijk hier een voorbeeld. 
 
Wilt u de achtergrond van de monitoring nog eens nalezen? Klik dan hier voor de site van RWS.
 
Afbeelding
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.