of 59318 LinkedIn

Juridische AVG-scan Overheid

Juridische AVG-scan Overheid. Heeft u uw privacybeleid al geactualiseerd, nu de AVG op 25 mei 2018 van toepassing is geworden?
Nysingh Advocaten-Notarissen Reageer

Heeft u uw privacybeleid al geactualiseerd, nu de AVG op 25 mei 2018 van toepassing is geworden? Lees meer over de juridische AVG-scan Overheid.


U wilt natuurlijk weten of uw organisatie al voldoet aan de eisen van de AVG. Heeft u bijvoorbeeld al:

  • een verwerkingsregister;
  • een verwerkersovereenkomst die op orde is;
  • een privacystatement voor de website van uw organisatie;
  • de rechten van betrokkenen voldoende geborgd;
  • alle aansprakelijkheidsrisico’s in kaart gebracht?

 

De juridische AVG-scan Overheid is een scan op maat tegen een vooraf met u afgesproken prijs. Advocaten uit de Marktgroep Overheid beoordelen de door u opgestelde stukken en identificeren de risico’s.

 

Met de AVG-scan beoordelen wij of uw privacybeleid voldoet aan de wettelijke eisen. En zo niet, wat er nodig is om uw organisatie AVG-proof te maken. Wij stellen, indien nodig, een plan van aanpak op, toegesneden op uw organisatie.

 

Neemt u gerust contact op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Meer informatie op Nysingh.nl/AVG

Meer informatie over de AVG vindt u op onze speciale AVG-pagina. Hierop vindt u e-books, online seminars, antwoorden op veel gestelde vragen en meer. De informatie op de AVG-pagina wordt continue aangevuld. Natuurlijk kunt u uw vragen ook direct stellen aan uw vaste contactpersoon of aan een van onze AVG-specialisten via het contactformulier.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.