of 59220 LinkedIn

HRM’er, beweeg de ander én beweeg zelf!

HRM’er, beweeg de ander én beweeg zelf! Zelf tijd en energie maken om tijdelijk in een andere organisatie te ervaren hoe het óók kan zijn.
Publiek.nl Reageer

Als HRM’er in de publieke sector wordt er veel van je gevraagd: uitvoering, ondersteuning van individuele medewerkers en leidinggevenden, advisering én beleidsontwikkeling.

In al die activiteiten is duurzame inzetbaarheid een belangrijk verbindend thema, waarbij het essentieel is dat medewerkers zélf de regie over hun loopbaan nemen. Dat maakt dat je als HRM’er veel bezig bent met hoe jij je collega’s beweegt.

 

Zélf bewegen kan je helpen in dat vaak moeizame proces: zelf tijd en energie maken om tijdelijk in een andere organisatie te ervaren hoe het óók kan zijn. En die ervaring weer mee terug te nemen naar huis, naar je eigen rol in je eigen organisatie. Zelf bewegen blijkt steeds weer een heel eenvoudige stap met een groot effect!

 

Publiek.nl heeft momenteel verschillende mogelijkheden voor HRM’ers die daarvoor openstaan. Soms meer inhoudelijk, soms strategisch, soms meer juridisch, soms….

 

Heb je interesse? Mail naar info@publiek.nl!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.