of 59147 LinkedIn

Groot tekort aan inkomensconsulenten

Groot tekort aan inkomensconsulenten. Gemeenten dringend op zoek
Reageer

De economie in Nederland trekt aan en de werkloosheidscijfers dalen. Maar het aantal bijstandsgerechtigden is in het 1e kwartaal van 2017 gestegen volgens het CBS. En daardoor zijn gemeenten nu dringend op zoek naar inkomensconsulenten.

Een derde van vacatures Sociaal Domein is vacature voor inkomensconsulent

Uit een analyse van Yacht over de arbeidsmarkt blijkt dat er in het 2e kwartaal van 2017 7.450 vacatures openstonden binnen het Sociaal Domein. Dat is een stijging van 41% ten opzichte van het 2e kwartaal van 2016. Een derde van deze vacatures is een vacature voor een inkomensconsulent.

 

Word inkomensconsulent!

Wilt u mensen helpen weer aan het werk te komen? Of zorg bieden aan mensen die extra steun en maatschappelijke begeleiding nodig hebben? Dan is onze opleiding Inkomensconsulent iets voor u. In 6 maanden wordt u helemaal klaargestoomd voor deze functie. Voor deze opleiding gelden geen specifieke vooropleidingseisen. En door een tekort aan inkomensconsulenten op de arbeidsmarkt bent u na afronding van de opleiding bijna verzekerd van een baan! Lees meer over de opleiding Inkomensconsulent.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.