of 59162 LinkedIn

Gemeente Woudenberg krijgt nog dit jaar 2.000 led-straatlantaarns

Gemeente Woudenberg krijgt nog dit jaar 2.000 led-straatlantaarns. Na vervanging van de openbare verlichting is Woudenberg één van de eerste gemeenten waarbij de straatverlichting compleet op afstand bediend kan worden.
Reageer

Woudenberg en Ziut gaan alle lantaarnpalen die ouder zijn dan 10 jaar tussen mei en december 2017 vervangen. Er komen gerecyclede exemplaren met led-verlichting voor terug.

Na vervanging van de openbare verlichting is Woudenberg één van de eerste gemeenten waarbij de straatverlichting compleet op afstand bediend kan worden.

Met het vervangen van ongeveer 2.000 lichtpunten in de gemeente is rekening gehouden met verschillende vormen van duurzaamheid. Zo worden de nieuwe Innolumis-armaturen in elkaar gezet door sociaal werkbedrijf Amfors uit Amersfoort. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De nieuwe lantaarnpalen zijn van gerecycled materiaal en er wordt gebruik- gemaakt van led-straatverlichting.

 

De verlichting kan straks op afstand gedimd en aan- en uitgeschakeld worden. Door nieuwe technologie worden storingen straks automatisch gemeld bij het bedrijf Ziut, dat eventuele storingen verhelpt.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.