of 59130 LinkedIn

Er is altijd een ambtenaar2share te vinden!

Reageer

De ambtenaar van de toekomst is een publieke professional. Hoezo publiek? En wat is eigenlijk een professional? Wat betekent die verandering voor mij? Davied van Berlo, al jaren actief in de veranderende overheid, biedt een kijkje in de toekomst van de overheid en geeft tips voor de ambtenaar van nu.

Davied is initiatiefnemer van het netwerk Ambtenaar 2.0 en Pleio en heeft ruime ervaring met interbestuurlijke samenwerking en innovatie bij de overheid. Via o.a. boeken, publicaties en lezingen geeft hij vorm aan de overheid in de netwerksamenleving en de rol van de publieke professional daarbij. Momenteel is Davied werkzaam bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (onderdeel van het ministerie van Economische Zaken) als strategisch adviseur op het gebied van organisatieontwikkeling en vernieuwing.

 

Praktische informatie:

  • Datum en tijd: 23 februari, 16:00 - 19:00 uur
  • Locatie: De Atoomclub, Atoomweg 50, Utrecht 
  • Inschrijven kan via deze link
  • Wij zorgen voor iets te eten
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden
  • Kun je zelf niet? Schroom niet om deze uitnodiging door te sturen naar een collega!

 

We wijzen ook graag op het seminar  'Transparantie door integraal rapporteren'. Georganiseerd door PM Seminars en met een bijdrage van Laurens Bijl (gemeente Roerdalen) en Publiek.nl-collega Arie Teeuw: 'Sturen op bruto nationaal geluk'. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.