of 59185 LinkedIn

Een opleiding volgen financieel niet haalbaar?

Een opleiding volgen financieel niet haalbaar? Wel met deze subsidie en financieringsmogelijkheden!
1 reactie

Wel met deze subsidie en financieringsmogelijkheden!

Een opleiding volgen is een flinke investering. Gelukkig stimuleert de overheid de combinatie van werken en leren en zijn er verschillende subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden voor individuen en organisaties. Ook, en in enkele gevallen zelfs speciaal, voor u als overheidsprofessional.

Het Levenlanglerenkrediet

Heeft u bijvoorbeeld al eens van het Levenlanglerenkrediet gehoord? Met deze ‘studiefinanciering voor volwassenen’ kunt u tegen aantrekkelijke voorwaarden geld lenen bij de overheid voor een (2e) HBO Bachelor- of Masteropleiding.


Tot € 10.000,- subsidie voor een HBO Bacheloropleiding

Of wist u al dat u tot € 10.000,- subsidie kunt krijgen voor een HBO Bacheloropleiding op het gebied van techniek, ICT of zorg? Deze subsidie is ook van toepassing op zorgopleidingen binnen het sociaal domein.


Subsidieregelingen voor de overheidsprofessional

Daarnaast zijn er subsidieregelingen speciaal voor u als overheidsprofessional. Denk bijvoorbeeld aan de scholingsregeling Blik vooruit van A+O fonds Rijk en de subsidie die u van de Vereniging voor Griffiers kunt krijgen voor de opleiding Griffier.
 
Benieuwd naar alle subsidie- en financieringsmogelijkheden die u heeft? Bekijk snel het overzicht.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door lucie zwiers (consulent re-integratie gemeente Castricum) op
Graag verneem ik de mogelijkheden tot een subsidieregeling voor het doen van het 2e jaar master coach bij het Europees Instituut. Het eerste jaar heb ik vergoed gekregen van de werkgever gemeente Castricum.