of 59281 LinkedIn

E-factureren met overheden en bedrijven

E-factureren met overheden en bedrijven. Elektronische facturen uitwisselen via Simplerinvoicing, Digipoort en PEPPOL Access Points
TIE Kinetix Reageer

100% elektronische zakelijke transacties met alle (lokale) overheidsinstellingen en/of zakelijke ondernemingen wereldwijd. Wij bieden u de expertise, ondersteuning en oplossing voor het verbinden en uitwisselen van e-facturen. Onze oplossing biedt diverse modules voor het eenvoudig verzenden en ontvangen van elektronische facturen via onder andere Simplerinvoicing, Digipoort en PEPPOL Access Points zonder dat het u enige moeite kost.

Al ruim 30 jaar wisselen, vertalen en communiceren onze oplossingen miljarden facturen uit met ERP- en boekhoudsystemen zoals Exact, SAP, Unit 4 Agresso Wholesale, Oracle, Microsoft Dynamics, Visma, AFAS en veel meer. Dagelijks maken duizenden klanten en partners gebruik van onze integratie software en diensten.

 
TIE Kinetix is een PEPPOL Access Point gecertificeerd dienstverlener. Ons netwerk heeft al meer dan 40.000 partnerintegraties geconfigureerd, verbindingen met ruim 300.000 andere connecties en wij breiden de aansluitingen dagelijks uit.


Wissel e-facturen direct uit via uw ERP- of boekhoudsysteem

Onze oplossing biedt diverse modules die uw bedrijf ondersteunen in het verzenden van facturen via EDI, het uitwisselen via Simplerinvoicing, Digipoort en PEPPOL Access Points, maar ook het bewaren van deze documenten in een elektronisch archief conform de wettelijke bewaarplicht voor opslag en beveiliging van elektronische documenten.

 

Standaard ondersteunen wij o.a. systemen zoals Exact, SAP, UNIT4 Agresso Wholesale, Oracle, Microsoft Dynamics, Visma, AFAS en veel meer.

 

Ondersteunt elk bestandsformaat >Ongeacht het bestandsformaat, zoals PDF, UBL, direct in Edifact of in een andere dataformaat (txt, IDOC, CSV, JSON, XML), dat uw ERP-of boekhoudsysteem creëert, onze oplossing en mapping & vertaaldienst is in staat de juiste UBL of Edifact specificaties te produceren. 

De oplossing past een geautomatiseerde validatie toe om te controleren of alle verplichte elementen in de factuur aanwezig zijn, alvorens het doorsturen naar diverse Europese e-Invoicing platformen. Dit kan Chorus zijn in Frankrijk, Mercurius in België, Digipoort in Nederland of een andere PEPPOL Access Point.

 

Het is tijd, u moet dit zien

Het maakt niet uit of u gewoon aan het browsen bent, of uw lijst met potentiële leveranciers al klaar heeft liggen. Het is tijd om het gesprek met elkaar aan te gaan. Veel bedrijven waarmee wij spreken zijn het erover eens: wij bieden een uniek perspectief en aanbod dat u in overweging zou moeten nemen alvorens u een definitieve beslissing neemt. Wij beloven geen harde verkoop, slechts een vrijblijvend gesprek over het bereiken van uw doelen.

 

Aanvraag demo

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.