of 59281 LinkedIn

Doe mee met de interactieve risico-analyse over de BREXIT!

Doe mee met de interactieve risico-analyse over de BREXIT!. Een samenwerking van de gemeente Delft, Universiteit van Twente en RISKID.
Universiteit Twente Reageer

De Delftse aanpak.

Denk mee tijdens een innovatieve en interactieve risico-analyse sessie over de BREXIT. Een samenwerking van de gemeente Delft, Universiteit van Twente en RISKID.

De gemeente Delft heeft de laatste jaren ingezet op het vergroten van het risicobewustzijn, het verankeren van risicomanagement in alle lagen van de organisatie. Van een verplichtnummer naar het creëren van een bedrijfscultuur waarin (door iedereen) risico’s openlijk met elkaar worden besproken.Van intern gericht. Naar het gebruikmaken van kennis en expertise van anderen over mogelijke risico’s.

Deze innovatieve aanpak willen wij voorafgaand aan het Risk & Resilience Festival deels met u doorlopen én op het festival verder afmaken.

 

Doe mee met de interactieven risico-analyse!

In aanloop naar het Risk & Resilience Festival vragen wij u mee te denken over de risico’s die gemoeid kunnen zijn bij het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie voor organisaties en bedrijven in Nederland. Tijdens het festival zullen we jullie in een live sessie onder leiding van Monique ter Selle van de Gemeente Delft verder mee nemen in deze innovatieve aanpak.

 

We maken gebruik van de online risicoanalyse tool RISKID. Het proces en hoe het werkt kunt u gemakkelijk bekijken in de 1,5 minuut durende uitleganimatie:

 

 

Risico's kunnen op ieder gewenst tijdstip worden ingevoerd: Gebruik alstublieft de volgende link om deel te nemen aan de sessie over de BREXIT.


INTERACTIEVE RISICO-ANALYSE

DOE MEE AAN DE BREXIT-SESSIE

MELD JE AAN


Wrap up

Ondanks de vele onduidelijkheden en onzekerheden is het belangrijk voor Nederlandse bedrijven en organisaties om nu al aan de slag te gaan met dit onderwerp. Tijdens het festival gaan we met de opbrengst aan de slag. De live sessie zal plaatsvinden 14.30 – 15.15 onder het thema “Strategy”.

 

Na afloop ontvangt een ieder de eindrapportage. Welke natuurlijk ook via de site van het festival achteraf te vinden zal zijn.

 

Contact:
Remco van Rhijn, Business Manager bij RISKID
06-127 48 103 / remco.van.rhijn@riskid.nl
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.