of 59162 LinkedIn

Continue veranderingen en vernieuwingen binnen de overheid vragen een flinke dosis flexibiliteit

Reageer

Schrijf u voor 1 juli in en maak kans op een opleidingstegoed van € 500,-.

De continue veranderingen en vernieuwingen binnen de overheid vragen een flinke dosis flexibiliteit van u. Bestuursacademie Nederland houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Op die manier kunt u er steeds op vertrouwen dat u over de meest actuele inzichten en vaardigheden beschikt om de dynamiek binnen de overheid het hoofd te kunnen bieden.

En als u zich voor 1 juli 2016 inschrijft, maakt u bovendien kans op een van de 10 persoonlijke opleidingstegoeden van € 500,-.

 

Wat is er nieuw?

Voor studiejaar 2016/2017 hebben wij ons aanbod op het gebied van ruimtelijk en sociaal domein aanzienlijk uitgebreid. Daarnaast hebben we vaardigheidstrainingen, trainingen op het vlak van leidinggeven en erkende opleidingen zoals de HBO Bachelor Human Resources Management en de Master Management, Cultuur en Verandering aan ons aanbod toegevoegd. Ook zijn een aantal bestaande opleidingen vernieuwd, waaronder de ALO Adviseur Lokale Overheid Basis en de bijbehorende specialisaties. Ons aanbod bestaat inmiddels uit ruim 300 trainingen en opleidingen, van MBO tot Master.
 
Wilt u na de zomer starten met een opleiding of training? Ga dan naar onze website om het volledige aanbod te bekijken. Wilt u liever op uw gemak door ons aanbod bladeren? Vraag dan onze studiegids aan. Hierin staan op elke opleidingspagina handige iconen, zodat u in één oogopslag kunt zien voor welke overheidsinstanties de opleiding of training interessant is.

 

Actievoorwaarden:

  • Het opleidingstegoed dient voor 31 december 2016 gebruikt te worden.
  • Het opleidingstegoed is geldig is voor alle openlijntrainingen/-opleidingen die op bestuursacademie.nl staan vermeld.
  • Het tegoed kan niet gebruikt worden als korting op de opleiding waarvoor men zich reeds heeft ingeschreven.
  • Deze actie geldt ook voor studenten die zich reeds hebben ingeschreven voor een opleiding in het nieuwe studiejaar.
  • De winnaars krijgen uiterlijk woensdag 13 juli bericht. Ook worden ze bekendgemaakt in de nieuwsbrief van juli.
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.