of 59147 LinkedIn

Basisopleiding Burgerzaken (BOBZ) of de opleiding Medewerker Lokale Overheid Burgerzaken (MLOBZ)

Reageer

Heeft u interesse in de Basisopleiding Burgerzaken (BOBZ) of de opleiding Medewerker Lokale Overheid Burgerzaken (MLOBZ)? Ook in studiejaar 2016/2017 kunt u weer bij ons terecht:

Overweegt u de Basisopleiding Burgerzaken (BOBZ) of de opleiding Medewerker Lokale Overheid Burgerzaken (MLOBZ) te volgen? Bestuursacademie Nederland biedt deze opleidingen ook in het nieuwe studiejaar nog gewoon aan.

Volgens Bart Ploeg, opleidingsmanager bij Bestuursacademie, ervaren de studenten de opleidingsstructuur bij Bestuursacademie als duidelijk en overzichtelijk: “Bij Bestuursacademie volg je een voorgeschreven route en als je die helemaal doorloopt, haal je je diploma. Je leert bij ons een vak en je leert dwarsverbanden te zien.”

 

Diploma van Bestuursacademie

Studenten die dit studiejaar starten met BOBZ of MLOBZ hebben bij ons de mogelijkheid om hun opleiding binnen de gestelde termijn van 3 jaar af te ronden en een diploma te behalen. Zij ontvangen dan een diploma van Bestuursacademie. Ook studenten die al eerder met BOBZ of MLOBZ zijn gestart en nog enkele examens moeten afronden om hun diploma in ontvangst te kunnen nemen, kunnen in het nieuwe studiejaar weer bij ons terecht. Zij hebben de garantie dat zij na het behalen van het eerste examen 3 jaar de tijd hebben om de overige modules af te ronden. Ook zij ontvangen een diploma van Bestuursacademie. Bart: “Hiermee komen wij tegemoet aan de behoefte van studenten om de opleiding in alle rust te kunnen afronden.” De modules van Bestuursacademie gaan meerdere keren per jaar van start.

 

Erkenning bij NVVB behaalde modules

Bestuursacademie neemt zelf examens af en ook modules die bij de NVVB zijn behaald worden erkend. Studenten hoeven dan alleen nog de resterende modules af te ronden en ontvangen vervolgens een diploma van Bestuursacademie. Daarnaast kunnen ook studenten die een of meerdere modules bij een ander opleidingsinstituut hebben gevolgd examen doen bij Bestuursacademie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.