of 59179 LinkedIn

Anticiperen op de WNRA

Nysingh Advocaten-Notarissen Reageer

Disfunctioneren, arbeidsongeschiktheid, conflicten en reorganisatie.

In de afgelopen maanden hebben wij drie online seminars verzorgd in de reeks van ‘Anticiperen op de WNRA.’ Tijdens dit vierde en laatste online seminar gaan we dieper in op disfunctioneren, arbeidsongeschiktheid, conflicten en reorganisatie. Bij het bespreken van deze onderwerpen in dit online seminar worden de verschillen tussen het ambtenarenrecht en het civiele arbeidsrecht goed zichtbaar.

De Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA) treedt op 1 januari 2020 in werking. Dat lijkt ver weg, maar voor een aantal veel voorkomende personele kwesties vraagt de komst van de WNRA nu al tactische keuzes van u. Zoals over disfunctioneren, ontslag, arbeidsongeschiktheid, disciplinaire sancties en reorganisaties.


Uitnodiging

Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan het vierde en laatste online seminar uit de reeks ‘Anticiperen op de WNRA’ met als titel ‘Disfunctioneren, arbeidsongeschiktheid, conflicten en reorganisatie’ op dinsdag 27 november a.s. van 11:00 – 12:00 uur.

 

Tijdens dit online seminar gaat Wilco Nieuwenhuis in op:

  • Disfunctioneren
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Conflicten
  • Reorganisatie en collectief overleg

 

Ilona de Graaff is uw moderator aan wie u via de chat tijdens het seminar vragen kunt stellen.
Wilco en Ilona hebben beiden jarenlange ervaring als advocaat ambtenaren- en arbeidsrecht.


Vanaf uw werkplek

U kunt het seminar volgen via uw computer, tablet of telefoon. Zo ontvangt u, zonder reistijd met een investering van slechts een uur, informatie die u direct kunt gebruiken bij uw dagelijkse werkzaamheden.


Aanmelding

Meldt u vandaag nog aan via het inschrijfformulier. Deelname is kosteloos. Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail met daarin een link waarmee u een wachtwoord kunt aanmaken. Indien u eerder heeft deelgenomen, kunt u met uw inloggegevens inloggen en kunt u zich direct aanmelden. Vóór het seminar ontvangt u een herinnering met daarin de link waarmee u eenvoudig kunt meekijken.


Inhouse training

Heeft u behoefte aan een Inhouse trainingen over de WNRA of over het civiele arbeidsrecht? Onze advocaten zijn gespecialiseerd in ambtenarenrecht én arbeidsrecht en verzorgen dit graag voor u. Neem contact op met Angela Barbagallo of bel 088 752 0259 om de mogelijkheden te bespreken en voor het aanvragen van een offerte.


Vragen

Ook voor vragen over dit online seminar kunt u contact opnemen met Angela Barbagallo of bel 088 752 0259.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.