of 59295 LinkedIn

Alles wat je moet weten over e-facturatie

Alles wat je moet weten over e-facturatie. De voordelen; terminologie uitgelegd; 100% digitale documentuitwisseling; leveranciers aansluiten; uitdagingen
TIE Kinetix Reageer

E-factureren is het elektronisch versturen/ontvangen én automatisch verwerken van een factuur. Maar ook het elektronisch boeken, betalen en innen van geld hoort bij het proces. Door het factuurproces te automatiseren kunnen organisaties eenvoudiger aan betalingstermijnen voldoen, kosten besparen en risico’s minimaliseren. De vraag naar elektronisch factureren groeit. Niet alleen omdat overheidsinstanties en aanbestedende diensten vanaf 18 april 2019 verplicht zijn om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken, ook steeds meer bedrijven stappen over.

Vroeg of laat zal ook uw organisatie overstappen op e-factureren. Met behulp van deze whitepaper omtrent e-factureren leert u alvast kennis maken met veelgebruikte termen, technologieën en de diverse softwaremogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Daarnaast geven wij praktisch tips omtrent het succesvol maken van e-facturatie binnen uw organisatie door middel van het aansluiten van leveranciers. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.