of 59185 LinkedIn

Alexander van Cappellen: 'Trainees zijn volwaardige adviseurs'

Reageer

Tijdens de graduation day van de trainees mag natuurlijk een tevreden opdrachtgever niet ontbreken. Alexander van Cappellen, Manager ZuidZorg Service Centrum (ZSC) in Veldhoven, stond dan ook op het podium om de kersverse alumni toe te spreken.

Alexander is sinds 2010 opdrachtgever binnen het traineeprogramma. Uit de groep van net afgestudeerde trainees heeft Laurey Mulder bij ZuidZorg haar talenten laten zien in een omgeving met - in de woorden van Alexander - "torenhoge ambities". Alexander is al langer fan, want ook vanuit zijn eerdere functie als Manager Informationmanagement bij het ROC Midden Nederland in Utrecht heeft hij PBLQ trainees ingezet.

 

                   

Alexander over de trainees: "Zij hebben zich als volwaardige adviseurs in de rol als gedelegeerde projectleiders bewezen in een enorm groot en complex transitietraject met bijna onmogelijke deadlines".

 

Alexander van Cappellen is inmiddels toe "aan nummer 9". De mogelijkheid om te kiezen uit een getalenteerde traineegroep met verschillende persoonlijkheden zorgt ervoor dat het "qua karakter en ambitie kan klikken". Zij dagen hem als opdrachtgever uit voor inhoudelijke discussies, zodat hij ook zelf veel kan leren van de talenten. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.