of 59281 LinkedIn

6 nieuwe adviseurs van start

Fakton Reageer

Fakton, het financieel-strategisch adviesbureau in vastgoed en gebiedsontwikkeling, verwelkomde de afgelopen tijd 6 nieuwe collega’s bij het team van Fakton Consultancy. Daarmee geeft Fakton Consultancy invulling aan de beoogde groei om haar rol als ‘top expert firm’ in de markt verder te verstevigen. Voor komend jaar verwacht Fakton Consultancy deze groei nog verder door te zetten.

De nieuwe adviseurs betreffen de volgende:

 

Rob Out MSc MRE (51) ontwikkelde zich in zijn loopbaar tot allround vastgoedprofessional bij achtereenvolgens het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, Bokx Vastgoed en Ecorys. Rob ondersteunt opdrachtgevers bij hun complexe integrale gebiedsontwikkelingen en bij het in de markt zetten van lastig verkoopbare (her)ontwikkellocaties, vaak volgens de procesaanpak die Fakton al veelvuldig succesvol toepaste: ‘Verkoop in Dialoog’.

 

Paul van der Geer MSC MSRE MRICS RT (45) heeft als senior Taxateur ruim 20 jaar ervaring op het gebied van complexe vastgoedwaarderingsvraagstukken. Hij werkte eerder voor vastgoedfinancier FGH-bank, voor vastgoedadviseur Cushman & Wakefield (voorheen DTZ Zadelhoff) en RSP Makelaars. Naast uitgebreide kennis van en ervaring met ‘reguliere’ taxaties van uiteenlopende categorieën commercieel vastgoed verrichtte hij ook meer gespecialiseerde werkzaamheden zoals het doorrekenen van (her)ontwikkelingen en grondwaarderingen.

 

Marc den Hollander (32) deed zijn werkervaring op in de corporatiesector bij Havensteder. Hij ontwikkelde zich breed.  Als financieel analist hield hij zich onder meer bezig met het uitvoeren van hold/sell analyses, assetmanagement en complexgewijze verkoop tot aan het rekenen aan gebiedsontwikkelingen.

 

Billy Chan (32) werkte eerder achtereenvolgens bij de gemeente Westland, de Heston Finance group en Syntrus Achmea Real Estate and Finance, onder meer betrokken bij herstructurering van non-performing loans. Bij Fakton Consultancy werkt hij aan het structureren van financiële businesscases en het uitvoeren van waarderingen van complexe vastgoed- en gebiedsontwikkelingsopgaven.

 

Marnix Uri MSc (24) studeerde cum laude af aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij de master Real Estate Studies volgde. Hij combineerde zijn studie met een stage bij Ortec Finance. In deze functie adviseerde Marnix woningcorporaties bij vraagstukken over vastgoedwaardering en portefeuillesturing. Marnix houdt zich bij Fakton in de breedte bezig met uiteenlopende adviesopdrachten waar het financieel structureren van vastgoed- en gebiedsontwikkelingen centraal staan.

 

Tim van der Zaan (24) rondde recent de opleiding Econometrie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam af. Tim gaat zich met een diversiteit aan vastgoedprojecten bezighouden, deels vanuit zijn invalshoek van (big)data-analyse. 

 

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.