of 59250 LinkedIn

Platform O van start

Een platform voor reflectie en discussie over het openbaar bestuur is maandag van start gegaan onder de naam 'Platform O.' Door kennis te ‘maken en te delen’ hopen initiatiefnemers het openbaar bestuur te verbeteren.  Samenwerking Platform O is een samenwerking tussen Stichting Innovatie, Kwaliteit en Professionaliteit van het Openbaar Bestuur (IKPOB), Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS), Vereniging voor Bestuurskunde (VB) en Vereniging voor OverheidsManagement (VOM). Met het platform hopen zij kennis en ervaring van het openbaar bestuur laagdrempeliger te delen dan nu het geval is.  Debat over actuele onderwerpen Op het platform worden onder meer columns en artikelen van wetenschappers, ambtenaren van verschillende overheden en professionals uit de praktijk gedeeld. Onderwerpen die behandeld  worden zijn onder meer lokale vernieuwing, technologische innovatie, maar ook dossiers als de hervorming van de nationale politie. In de toekomst staan er ook kleinschalige bijeenkomsten op de agenda, om de debat voort te zetten.  Geïnteresseerden kunnen vanaf 23 november terecht op www.platformoverheid.nl Bron: Binnenlands Bestuur

Een platform voor reflectie en discussie over het openbaar bestuur is maandag van start gegaan onder de naam 'Platform O.' Door kennis te ‘maken en te delen’ hopen initiatiefnemers het openbaar bestuur te verbeteren.

Samenwerking
Platform O is een samenwerking tussen Stichting Innovatie, Kwaliteit en Professionaliteit van het Openbaar Bestuur (IKPOB), Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS), Vereniging voor Bestuurskunde (VB) en Vereniging voor OverheidsManagement (VOM). Met het platform hopen zij kennis en ervaring van het openbaar bestuur laagdrempeliger te delen dan nu het geval is.

Debat over actuele onderwerpen
Op het platform worden onder meer columns en artikelen van wetenschappers, ambtenaren van verschillende overheden en professionals uit de praktijk gedeeld. Onderwerpen die behandeld  worden zijn onder meer lokale vernieuwing, technologische innovatie, maar ook dossiers als de hervorming van de nationale politie. In de toekomst staan er ook kleinschalige bijeenkomsten op de agenda, om de debat voort te zetten.

Geïnteresseerden kunnen vanaf 23 november terecht op www.platformoverheid.nl

Bron: Binnenlands Bestuur

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners