of 59250 LinkedIn

inGovernment bundelt krachten met Binnenlands Bestuur

InGovernment, het vaktijdschrift gericht op de organisatie van dienstverlening bij de overheid, wordt overgenomen door Binnenlands Bestuur BV.  Binnenlands Bestuur BV is uitgever van de vaktitel Binnenlands Bestuur en diverse andere informatieproducten gericht op de lokale overheid. inGovernment informeert professionals over relevante ontwikkelingen ten aanzien van de digitale overheid en focust op inclusiviteit, interactie en innovatie. De huidige redactie, bestaand uit deskundige professionals binnen het vakgebied, zet haar werkzaamheden als onderdeel van Binnenlands Bestuur BV op vertrouwde wijze voort. Naast verhalen over kanaalsturing, digitalisering en klantcontactcentra, wordt aandacht besteed aan actuele thema’s zoals open data, cybercrime en social media. Hoofdredacteur Otto Thors: “Digitalisering raakt alle beleidsvelden en beïnvloedt de werkwijze van alle professionals. Deskundige toepassing van slimme innovaties versterkt de maatschappelijke impact van de overheid. inGovernment biedt verdieping op de nieuwsvoorziening in Binnenlands Bestuur en bestaat als kennisplatform uit een kwartaalblad, website, e-nieuwsbrief en events met ruimte voor partnerbijdragen.” Willem Sijthoff, CEO van Sijthoff Media Groep waaronder Binnenlands Bestuur BV valt, ziet de overname als een goede toevoeging aan Binnenlands Bestuur BV. Willem Sijthoff: “Er is momenteel veel aandacht voor ontwikkelingen op ICT-gebied bij de overheid. Automatisering Gids en Binnenlands Bestuur besteden aandacht aan deze ontwikkelingen, maar een gespecialiseerd magazine als inGovernment kan daarin nog meer verdieping brengen met best practices, tips & tricks. Wij zien de komst van inGovernment als een mooie aanvulling op ons portfolio.” Naast Binnenlands Bestuur BV bestaat de Sijthoff Media Groep uit nog drie uitgeverijen, die allen marktleider zijn in hun specifieke segment. In het B2B-segment is dat naast Automatisering Gids, de Adfo Groep: marktleider op het gebied van marketing- en communicatie uitgaven zoals Adformatie, Tijdschrift voor Marketing, Communicatie  en Creatie. Binnenlands Bestuur is marktleider op het gebied van informatie over de decentrale overheid. In de consumentenhoek is dat de jongerenuitgeverij Young & Connected (Kidsweek en 7Days). De uitgeverij heeft in totaal 105 medewerkers en wordt medio 2016 gevestigd in De Diamantbeurs te Amsterdam.
Reageer

InGovernment, het vaktijdschrift gericht op de organisatie van dienstverlening bij de overheid, wordt overgenomen door Binnenlands Bestuur BV. Binnenlands Bestuur BV is uitgever van de vaktitel Binnenlands Bestuur en diverse andere informatieproducten gericht op de lokale overheid. inGovernment informeert professionals over relevante ontwikkelingen ten aanzien van de digitale overheid en focust op inclusiviteit, interactie en innovatie. De huidige redactie, bestaand uit deskundige professionals binnen het vakgebied, zet haar werkzaamheden als onderdeel van Binnenlands Bestuur BV op vertrouwde wijze voort. Naast verhalen over kanaalsturing, digitalisering en klantcontactcentra, wordt aandacht besteed aan actuele thema’s zoals open data, cybercrime en social media.

Hoofdredacteur Otto Thors: “Digitalisering raakt alle beleidsvelden en beïnvloedt de werkwijze van alle professionals. Deskundige toepassing van slimme innovaties versterkt de maatschappelijke impact van de overheid. inGovernment biedt verdieping op de nieuwsvoorziening in Binnenlands Bestuur en bestaat als kennisplatform uit een kwartaalblad, website, e-nieuwsbrief en events met ruimte voor partnerbijdragen.”

Willem Sijthoff, CEO van Sijthoff Media Groep waaronder Binnenlands Bestuur BV valt, ziet de overname als een goede toevoeging aan Binnenlands Bestuur BV.
Willem Sijthoff: “Er is momenteel veel aandacht voor ontwikkelingen op ICT-gebied bij de overheid. Automatisering Gids en Binnenlands Bestuur besteden aandacht aan deze ontwikkelingen, maar een gespecialiseerd magazine als inGovernment kan daarin nog meer verdieping brengen met best practices, tips & tricks. Wij zien de komst van inGovernment als een mooie aanvulling op ons portfolio.”

Naast Binnenlands Bestuur BV bestaat de Sijthoff Media Groep uit nog drie uitgeverijen, die allen marktleider zijn in hun specifieke segment. In het B2B-segment is dat naast Automatisering Gids, de Adfo Groep: marktleider op het gebied van marketing- en communicatie uitgaven zoals Adformatie, Tijdschrift voor Marketing, Communicatie  en Creatie. Binnenlands Bestuur is marktleider op het gebied van informatie over de decentrale overheid. In de consumentenhoek is dat de jongerenuitgeverij Young & Connected (Kidsweek en 7Days).

De uitgeverij heeft in totaal 105 medewerkers en wordt medio 2016 gevestigd in De Diamantbeurs te Amsterdam.


Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners