of 59082 LinkedIn

Gemeenten besteden mobiele telefonie gezamenlijk aan

150 gemeenten en deelnemingen hebben zich ingeschreven voor de de gezamenlijke aanbesteding mobiele data en spraak van het project Gemeentelijke Telecommunicatie (GT) GT ontzorgt gemeenten niet alleen – het beheer wordt centraal ingericht – maar waarborgt ook hoge kwaliteit tegen lage prijzen. GT is een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, de bestuursdienst Ommen-Hardenberg, VNG en KING. Begin juli staat de publicatie van het bestek gepland en eind 2015 gunt het project GT de raamovereenkomsten aan de leveranciers. GT houdt rekening met de verschillende einddata van de huidige telefoniecontracten van gemeenten; er zijn verscheidende instapmomenten. Lees meer
Reageer

150 gemeenten en deelnemingen hebben zich ingeschreven voor de de gezamenlijke aanbesteding mobiele data en spraak van het project Gemeentelijke Telecommunicatie (GT) GT ontzorgt gemeenten niet alleen – het beheer wordt centraal ingericht – maar waarborgt ook hoge kwaliteit tegen lage prijzen. GT is een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, de bestuursdienst Ommen-Hardenberg, VNG en KING.

Begin juli staat de publicatie van het bestek gepland en eind 2015 gunt het project GT de raamovereenkomsten aan de leveranciers. GT houdt rekening met de verschillende einddata van de huidige telefoniecontracten van gemeenten; er zijn verscheidende instapmomenten.

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners