of 59250 LinkedIn

Decentralisaties: 10 gouden gemeenten

10 Gemeenten krijgen de credits dat juist zij op de goede weg zijn sinds de decentralisaties. Deze gemeenten grijpen de grote veranderingen in het sociaal domein aan om op een slimme manier te vernieuwen, samen met bewoners en organisaties. Dit naar mening van de MOgroep. Volgens Marijke Vos, voorzitter van de MOgroep, profiteren zowel de gemeente als haar inwoners van deze werkwijze. "Door vroegtijdig laagdrempelige ondersteuning te organiseren krijgen bewoners snel de hulp die ze nodig hebben. Zo voorkom je waar mogelijk dure, specialistische zorg. Een win-winsituatie." Lees meer
Reageer

10 Gemeenten krijgen de credits dat juist zij op de goede weg zijn sinds de decentralisaties. Deze gemeenten grijpen de grote veranderingen in het sociaal domein aan om op een slimme manier te vernieuwen, samen met bewoners en organisaties. Dit naar mening van de MOgroep.

Volgens Marijke Vos, voorzitter van de MOgroep, profiteren zowel de gemeente als haar inwoners van deze werkwijze. "Door vroegtijdig laagdrempelige ondersteuning te organiseren krijgen bewoners snel de hulp die ze nodig hebben. Zo voorkom je waar mogelijk dure, specialistische zorg. Een win-winsituatie."

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners