of 59190 LinkedIn

Raamovereenkomsten bodemadviesdiensten Amsterdam

Raamovereenkomsten bodemadviesdiensten Amsterdam.
Reageer

Antea Group blijft (minimaal) de komende twee jaar verzekerd van bodemadviesdiensten in de gemeente Amsterdam. Dit mede door een prima score voor de aanpak en kwaliteit.

Antea Group is  daarmee één van de vijf raamcontractanten voor het Ingenieursbureau van de gemeente. De raamovereenkomst borduurt voort op de werkzaamheden die Antea Group de afgelopen jaren al voor de gemeente Amsterdam in contractverband heeft uitgevoerd. Deze diensten betreffen voornamelijk bodem-, asbest- en verhardingsonderzoek in de hele stad ter voorbereiding op werkzaamheden in de openbare ruimte (wegreconstructies, aanleg nieuwe werken etc.).

 

Onze positie in het Amsterdamse wordt verder verstevigd door het sluiten van een raamovereenkomst met de Universiteit van Amsterdam én de Hogeschool van Amsterdam. De focus van deze overeenkomst ligt vooral op advies en begeleiding bij het werken in en met verontreinigde grond. Beide onderwijsinstellingen zullen de komende jaren diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten gaan uitvoeren.

 

Contact

Ed Oosterbaan

T: +31 (0)36 530 8450 
M: +31 (0)6 51 22 29 47 
E: ed.oosterbaan@anteagroup.com