of 59250 LinkedIn

Round table: van toezicht naar inzicht

Round table: van toezicht naar inzicht.
Reageer

Op 29 mei 2017 organiseert Hot ITem een round table, bedoeld voor managers en directors op het terrein van Risk, Compliance en Finance in de bancaire sector.

De round table zal begeleid worden door Jeroen Kruit, Managing Consultant Finance bij Hot ITem. Lidwin van Velden, CFO & CRO van de Nederlandse Waterschapbank, heeft haar deelname inmiddels bevestigd.

 

Stimuleren van onderlinge kennisdeling

Het hoofdonderwerp van deze round table is de toenemende rapportagedruk vanuit de toezichthouders. Tevens zal het onderwerp datakwaliteit aan de orde komen, aangezien wij ervaren dat dit steeds belangrijker wordt om de rapportagedruk het hoofd te bieden. De sessie heeft als doel het delen van kennis en best practices van de aanwezigen aangaande de genoemde onderwerpen.

 

Van toezicht naar inzicht

Vragen waar ook u en uw peers zich ongetwijfeld mee bezighouden: wat zijn de trends vanuit ECB & DNB, wat hebben we geleerd vanuit het verleden, hoe realiseer je een succesvolle verandering in de organisatie en hoe kun je compliance-investeringen hergebruiken om de performance van de organisatie te verbeteren?

 

Agenda

16.00 – 16.30 uur: Ontvangst
16.30 – 18.30 uur: Round table
18.30 – 20.00 uur: Informele borrel & fingerfood

 

Aanmelden

Valt u binnen de doelgroep, meld u dan aan voor deze Round Table

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingHot ITem B.V.

Danzigerkade 19

1013 AP Amsterdam

020-5810200

www.hotitem.nl

info@hotitem.nl


Meer nieuws