financiën / Partnerbijdrage

Energietransitie voor Bestuurders

Energietransitie. Wil de gemeenteraad de Transitievisie warmte vaststellen, dan moet u als bestuurder of directeur van een gemeente, een woningcorporaties of netbeheerder hier gezamenlijk mee aan de gang.

29 oktober 2018

Masterclass Energietransitie 23 november 2018.

Tijdens de Masterclass Energietransitie voor Bestuurders van BDO bieden we u de kans in een veilige omgeving te sparren met uw ‘counterpart’ die normaal gesproken aan de andere kant van de tafel zit. Op deze manier komt u met elkaar in gesprek en kunt u van elkaar leren om gezamenlijk dit proces in gang te zetten en tot een succes te brengen.

In het klimaatakkoord is opgenomen dat gemeenten uiterlijk eind 2021 een transitievisie warmte vaststellen waarin het tijdspad voor de verduurzaming van wijken, is vastgelegd. Wil de gemeenteraad de visie uiteindelijk vaststellen, dan moet u als bestuurder of directeur van een gemeente, een woningcorporaties of netbeheerder hier gezamenlijk mee aan de gang. En dat proces biedt kansen, maar kent ook haken en ogen.


Voor wie is dit programma?

Deze masterclass is ontwikkeld voor wethouders, directeuren, directeur-bestuurders woningcorporaties, directeuren netbeheerders (maximaal 15 tot 20 deelnemers).


Leerdoelen

  • Hoe organiseer je het proces?
  • Welke stakeholders zijn van belang?
  • Wat zijn goede voorbeelden?
  • Concrete start maken met de transitie.

Meld u aan

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.