financiën / Partnerbijdrage

Ondernemersdromen waarmaken: krediet, training en coaching

Lesprogramma’s voor gemeenten.

07 september 2022

Op onze partnerpagina lees je veel over hoe je als gemeente met de Ondernemersschool en het lesprogramma Toekomstgericht Ondernemen ondernemerschap kan bevorderen. Deze lesprogramma’s zijn een initiatief van Qredits. Daarom vertellen we je deze week graag meer over hoe Qredits, als stichting en organisatie met een sociale doelstelling, ondernemersdromen waarmaakt.  

Qredits helpt ondernemers bij alles wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Of je nu net start als ondernemer of al even onderweg bent en wel wat extra ondersteuning kan gebruiken. We geven ondernemers een zetje in de juiste richting met ons aanbod dat zich vertaalt in drie pijlers: krediet, training en coaching.

Krediet

Wij helpen ondernemers met passende financiering voor hun plannen, tot € 250.000. Daarbij gaat het ons minder om de cijfers van de onderneming, maar meer om de persoon. De persoon achter de ondernemer. Het aanvragen van zakelijk krediet gaat bij ons dan ook net even anders. We kiezen voor een meer persoonlijke aanpak. Als we potentie in de ondernemer zien, dan willen we er samen voor gaan, ook als ondernemers geen toegang hebben tot financiële diensten via het reguliere circuit. Voor iedere situatie hebben wij een passende financiering.

Training

En dat geldt ook voor onze trainingen. In ons aanbod met praktische ondernemerstrainingen vinden ondernemers altijd wel een training wat bij hen past. Wij geloven er namelijk in dat krediet alleen niet genoeg is om een onderneming te laten slagen. Daarom bieden we ondernemers extra begeleiding. Bijvoorbeeld bij het schrijven van een ondernemingsplan, het ontdekken van marketing of grip krijgen op je financiën. En omdat geen ondernemer hetzelfde is, hebben ondernemers bij ons volop keuze uit trainingen.

Coaching

Vaak vinden ondernemers het fijn om terug te kunnen vallen op iemand met kennis en ervaring. Een ervaren professional die precies weet wat je nodig hebt om je bedrijf tot een succes te maken. Iemand die met je meedenkt en je net dat extra zetje kan geven. Dat is de reden van het coaching aanbod bij Qredits. Door de jaren heen hebben we een coachpoule opgebouwd van 700 vrijwillige coaches.

Lesprogramma’s voor gemeenten

Onderdeel van onze pijler Training zijn onze lesprogramma’s voor gemeentes; Ondernemersschool, Toekomstgericht Ondernemen en de Ondernemersschool voor migranten. Ondernemers zorgen er namelijk voor dat de gemeente bloeit. En omdat je als gemeente een belangrijke rol hebt als het gaat om ondernemerschap, ontwikkelde wij deze lesprogramma’s. Op deze manier kunnen gemeentes ondernemers helpen starten of laten doorgroeien naar een toekomstbestendige onderneming.

Wil jij ondernemers in jouw gemeente helpen starten of groeien?


Kijk dan eens op de website of neem voor meer informatie contact met ons op via academy@qredits.nl. Of neem contact op met onze Adviseurs Opleidingen: Janniek Bruins 06-14300258 en Oscar Dragt 06-39342468. We denken graag met je mee!

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.