financiën / Partnerbijdrage

Met vertrouwen de toekomst tegemoet

Toekomstgericht Ondernemen.

30 januari 2023
Toekomstgericht Ondernemen

Als gemeente wil je dat de ondernemers in jouw gemeente de toekomst met vertrouwen tegemoet gaan. En als je als ondernemer al een tijdje onderweg bent, komen er genoeg vraagstukken op je af. Vragen als: mijn bedrijf groeit, hoe ga ik hiermee om? Hoe word -of blijf- ik toekomstbestendig? Thema’s waarin de gemeente een mooie rol kan pakken, om een duurzaam ondernemersklimaat te bewerkstelligen. Om deze rol te kunnen pakken als gemeente, ontwikkelde we het lesprogramma Toekomstgericht Ondernemen. Ook voor in jouw gemeente.

Het programma

Toekomstgericht Ondernemen is hét lesprogramma waarmee jij ondernemers uit jouw gemeente helpt in hun vraagstukken voor een duurzame oplossing. Tijdens het programma houden ze hun bedrijf tegen het licht. Zodat ze daarna weer kunnen groeien. Kortom; ze ontwikkelen een groeistrategie waarmee zij met vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen. In zes weken ontwikkelen de ondernemers in jouw gemeente een duurzaam business model. Ze worden geïnspireerd door vier experts, waaruit nieuwe en andere inzichten ontstaan. Vervolgens worden ze in de weken erna begeleid om het te stimuleren en de groeistrategie goed toe te passen.

‘Door het enthousiasme van alle ondernemers kun je ontzettend veel leren van elkaar. Ik kijk opnieuw met een frisse en kritische blik naar mijn eigen bedrijf’

Wil jij ondernemerschap in jouw gemeente ook een boost geven? 

Kijk dan eens op de website of neem voor meer informatie contact met ons op via academy@qredits.nl of via 0546-534010. We denken graag met je mee!

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.